Disclaimer en copyright

Op alle schriftelijke informatie op deze website rust copyright. De beschrijvingen van de boeken die Yoyogi Park verkoopt via deze website zijn ofwel door Yoyogi Park geschreven of afkomstig van de uitgever van die boeken.

Met uitzondering van die visuele werken die zich in het publieke domein bevinden, rust ook op alle afbeeldingen op deze website copyright. Yoyogi Park is zelf de maker van deze afbeeldingen of de beelden zijn gemaakt door derden. In dat geval worden de afbeeldingen opgenomen volgens het ‘fair use’ principe, om boeken, tentoonstellingen en evenementen te kunnen aankondigen dan wel reviewen. Stockfoto’s op deze website zijn ofwel rechtenvrij of Yoyogi Park heeft de rechten om deze foto’s te mogen reproduceren, aangekocht.

Meent u de rechten te hebben op een afbeelding die Yoyogi Park gebruikt, en bent u het niet eens met dat gebruik? Neem dan contact met ons op, we zullen de afbeelding dan direct verwijderen. 

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, Yoyogi Park kan niet aansprakelijk worden gehouden voor enige (schrijf)fouten, dan wel schade en/of nadeel welke daaruit voortkomen.