Retourneren en garantie

U heeft recht op 14 dagen bedenktijd, gerekend vanaf het moment dat u de boeken ontvangt. Dit betekent dat u tijdens die 14 dagen de bestelling zonder meer mag terugsturen.

Als wij het boek of de boeken onbeschadigd retour hebben ontvangen, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Heeft u verzendkosten betaald, dan krijgt u die ook terug. De kosten van de retourzending zijn voor u.

Is een boek toch beschadigd, dan kunnen we het boek niet meer als nieuw verkopen. U krijgt in dat geval een redelijk percentage van de aanschafprijs terug. We nemen hierover contact met u op. Stuurt u een antiquarisch of tweedehands boek retour, dan vergoeden we het volledige bedrag alleen, als de staat gelijk is aan hoe wij het verstuurden.

Als uw retourzending voldoet aan de voorwaarden, dan ontvangt u het aanschafbedrag binnen zeven dagen terug. We betalen altijd terug via de betaalmethode, die u ook heeft gebruikt om ons te betalen.

Het retourproces

Wilt u een boek retourneren? Vul dan het retourformulier in en doe dit bij het boek dat u terugstuurt. Heeft u een klantaccount, dan hoeft u dit formulier niet te gebruiken. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord, in uw account kunt aangeven dat u een boek wilt retourneren.

Ons postadres is:

Yoyogi Park Bookstore
Houtstraat 38
6717 XH Ede

De kosten van de retourzending zijn voor u. Verpak het in ieder geval goed, want retourzendingen zijn voor uw risico. Yoyogi Park is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van pakketten die u verstuurt.

Garantie

Wij garanderen dat de boeken zijn, zoals ze beschreven staan op deze website. Nieuwe boeken zijn soms geseald, maar niet altijd, dit verschilt van uitgever tot uitgever. Bij antiquarische en tweedehands boeken vermelden we altijd de staat:

  • nieuwstaat: nauwelijks te onderscheiden van nieuw,
  • minimale gebruikssporen: met lichte verkleuring,
  • gebruikt: boek kan een vouw hebben, een opdracht en/of verkleuringen.

Antiquarische boeken zijn (zo goed als) nieuw, maar vaak al wat ouder en niet meer bij de uitgever te bestellen. Tweedehands boeken waren eerder iemands eigendom, dat ziet u altijd. Als u deze boeken bestelt, dan accepteert u de staat zoals beschreven op de site. We verkopen geen ‘stukgelezen’ boeken. Bent u van mening dat de staat van een boek niet overeenkomt met onze beschrijving, neem dan contact met ons op.

Beschadigde pakketten

Als boeken beschadigd aankomen doordat er iets is misgegaan in de post, neem dan contact met ons op. Wij ontvangen in dat geval graag een foto van de beschadigde verpakking.

Ruilen

Wilt u een ander boek dan u heeft besteld? Stuur het bestelde boek dan binnen 14 dagen onbeschadigd retour. U krijgt het aankoopbedrag retour volgens de voorwaarden hierboven. Het boek dat u wel wilt hebben kunt u direct bestellen via de bookstore.