Ramen. Japanse Noedelsoep en bijgerechten.

€20,95
Op voorraad
Ramen, de lichtvoetige Japanse maaltijdsoepen met noedels, zijn immens populair: de ramenbars schieten als paddenstoelen uit de grond. Logisch: de licht verteerbare en vele variaties in ramen zijn overheerlijk en gezond.

Maak zelf ramen en begin bij de basis: leer de diverse bouillons maken zoals dashibouillon. Kies voor de typische smaakmakers, bijvoorbeeld sichuanchilipasta of bonitozout en gebruik de mooiste ingrediënten voor de toppings. Maak ramen met vlees of vis, en kies eens voor een vegetarische variant.

Varieer eindeloos en maak pittige miso ramen, kimchi ramen, ramen met wontons of ramen met tofu en paddenstoelen. Maak zelf de diverse noedels als udon- en sobanoedels. Met als toegift populaire kleine Japanse gerechten als gyoza en tempura.

De fotografie maakt hongeriger dan ooit. ELLE Eten

Auteur Tove Nilsson
Uitgever Uitgeverij Good Cook
Taal Nederlands  
Jaar van uitgave 2016
Afmetingen 20,0 x 24,5 cm
Kenmerken Hardback, 152 pagina's, illustraties, kleur
ISBN 9789461431578