

Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Account aanmakenMaak zelf ramen en begin bij de basis: leer de diverse bouillons maken zoals dashibouillon. Kies voor de typische smaakmakers, bijvoorbeeld sichuanchilipasta of bonitozout en gebruik de mooiste ingrediënten voor de toppings. Maak ramen met vlees of vis, en kies eens voor een vegetarische variant.
Varieer eindeloos en maak pittige miso ramen, kimchi ramen, ramen met wontons of ramen met tofu en paddenstoelen. Maak zelf de diverse noedels als udon- en sobanoedels. Met als toegift populaire kleine Japanse gerechten als gyoza en tempura.
De fotografie maakt hongeriger dan ooit. ELLE Eten
Auteur | Tove Nilsson | |
Uitgever | Uitgeverij Good Cook | |
Taal | Nederlands | |
Jaar van uitgave | 2016 | |
Afmetingen | 20,0 x 24,5 cm | |
Kenmerken | Hardback, 152 pagina's, illustraties, kleur | |
ISBN | 9789461431578 |